Ons Team

Angelika Albo

Hi! Ik ben Angelika en ik ben een gediplomeerde massage therapeute gespecialiseerd in Zweedse massagetechnieken, Thaise kruidenstempel massage, hot-stone, sport & ontspanningsmassages met 5 jaar ervaring. Via massagetherapie verlicht ik verschillende klachten zoals vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten. Natuurlijk bespreken we eerst uw wensen en behoeften en daar zal ik mijn massage op afstemmen.

tel: 0485 25 32 88

Riikka Maunuaho

Door middel van een ontspanningsmassage of cupping massage kun je je lichaam en geest een positieve boost geven. Zoek je hulp om beter te slapen of de drukte in lichaam en geest te verminderen, dan kan ik je hierbij helpen. Boek dus snel een ontspannende massage of combineer deze eventueel met een sessie cupping therapie.

tel: 0477 72 76 95

Stefie Van Den Bergh

Wat als je nu eens een moment nam voor jezelf en je energie Eens even écht stil staan… Graag neem ik met jou de tijd om te herbronnen Je balans terug te vinden & op reis te gaan naar dat deel van jezelf dat eigenlijk altijd al gelukkig was. We starten altijd met een kennismakingsgesprek; Wat voel jij dat er speelt? Wat zijn de mogelijke oorzaken? We verkennen wat er onder zit, vertrekken vanuit bewustzijn. We gaan connectie maken met je lichaam en energetisch veld, je lichamen bevatten alle wijsheid, als je maar luistert… Door de jaren heen heb ik heel wat modaliteiten bestudeerd. Ik begon mijn weg met energy healing en gaandeweg heb ik me meer verdiept in lichaamswerk en een holistische benadering. Dit zorgt ervoor dat ik een hele rugzak aan technieken en kennis heb vergaard waardoor ik alle levensvlakken betrek in mijn werk.

tel: 0484 89 01 42

Els Severyns

Wil je meer in evenwicht zijn met wie jij bent? Is je rugzak wat te zwaar geworden door verlies, klachten of intoleranties? Wil je graag begeleid worden om zelf in je kracht te kunnen gaan staan, om zelf dirigent te worden van je gezondheid? Tijdens een individueel begeleidingstraject combineer ik alles wat ik weet om jouw gezondheid en welzijn naar jouw natuurlijk evenwicht te brengen. Ik leer je oefeningen aan en geef adviezen rond Orthomoleculair voedingsadvies, Koolhydraatbeperkt voedingsadvies (Pascale Naessens), Relaxatietherapie (biorelaxatie), Ademhalingstherapie, Bachbloesems, Kruidenadvies, Leefstijladvies (slapen – stress – voeding), Zingeving, Spirituele en natuurcoaching. Een sjamanistische heling kan apart gevraagd worden, tussen het traject door of erna.

tel: 0478 73 74 88

Darko Bukvic

Shiatsu-therapie is de hele filosofie van een gezond leven – samengevat in contact. Deze eeuwenoude Oosterse methode is gebaseerd op ademhaling, spier strekking en acupressuur stimulatie met de vingers. Shiatsu betekent vingerdruk (shi- vinger en atsu- druk) en geeft rust. Het is een techniek die een vermoeid lichaam en zenuwstelsel ontspant, de bloedstroom stimuleert en een gunstig effect heeft op het hele organisme. Het elimineert de effecten van stress, vermindert pijn en verbetert zo de mentale en fysieke functies. Voor deze Shiatsu massages kun je bij mij terecht. Mijn slogan is: You are the greatest project you will ever work on, sooo let’s begin. Daar spreekt mijn eigen levensenergie uit! Ik spreek Nederlands, Servo-Kroatisch, Russisch en Pools en ik zal eerst een kort gesprek hebben over je lichamelijke en emotionele klachten, zodat ik me daarop kan richten tijdens je behandeling. Door de druk te geven op specifieke punten, wordt je energiestroom weer in balans gebracht. Ik masseer vanop een futon (matras) op de vloer met mijn handen, vingers, handpalmen, ellebogen en soms zelfs mijn knieën. Ik gebruik technieken zoals drukken, tikken, wrijven, kloppen, kneden, trekken en strekken, om zo je stroom van levensenergie te deblokkeren en de balans in je meridianen en organen te herstellen. Loszittende en makkelijke kleren zijn gewenst want je houdt bij zijn Shiatsu massages je kleren aan. Kom genieten van fysieke, mentale en spirituele balans in je lichaam en geest door middel van een ontspannende Shiatsu-massage.

tel: 0483 17 80 85

Broes van Iterson

Hey, ik ben Broes 🤗 Ik heb altijd een passie gehad voor goed eten, in de zin van lekkere smaak en gezonde voeding. En om te genieten van het leven met een gezonde levensstijl. Als coach ondersteun ik je met veel plezier om goed te eten en gezond(er) te leven. Zodat jij je goed in je lichaam voelt en de energie hebt om te genieten van het leven.

Tot binnenkort ☀️

tel: 0477 78 17 58

Wouter Nelissen

Hallo! 👋 Ik ben Wouter, een lichaamsgerichte therapeut en life coach. Met een passie voor het bevorderen van ontspanning en welzijn, help ik mijn cliënten om lichaam en geest in balans te brengen. Samen werken we aan het ontdekken van jouw ware potentieel en het creëren van een leven dat je liefhebt. Ik begeleid je op je reis naar innerlijke balans, persoonlijke groei en welzijn.

tel: 0488 38 33 06

Katty De Loof

Ik ondersteun kmo’s bij het uitwerken van een simpel en smart personeelsbeleid:
– Afspraken over takenpakketten en rollen
– De juiste medewerker op de juiste stoel
– Hoe geef je feedback en kan je evalueren
– Hoe zorg je voor een helder verloningsbeleid
– Doorgroeien en leiderschap.

Duurzaam omgaan met talenten, daar draait het om. Gemotiveerde en performante medewerkers vinden én behouden: dat is de uitdaging waar alle organisaties voor staan. Mood Solutions helpt jullie op weg om een basis HR-beleid uit te werken.

Ik sta voor Mensgericht handelen en ontkiemend werken met oprechte aandacht voor jou en met een grote daadkracht.

tel: 0479 29 84 65

Volg Mind Body Matters Op:

Scroll to Top