Body

Massages & Behandelingen om je volledig te ontspannen.

En ik zei zachtjes tegen mijn lichaam: ‘Ik wil je vriend zijn.’ Het haalde lang adem en antwoordde: ‘Hier heb ik mijn hele leven op gewacht. 
-Nayyirah Waheed

Tijdens deze van oorsprong Japanse drukpuntmassage worden specifieke punten op je meridianen (energiebanen) gestimuleerd zodat je levenskracht, oftewel Qi, weer vrij kan gaan stromen. Het is een intense maar zeer ontspannende massage die lichaam en geest in evenwicht brengt. Je kunt tijdens de behandeling je kleren aanhouden.

Deze massage wordt door Darko aangeboden.

Of je nu worstelt met stress, fysieke pijn, emotionele blokkades of gewoon op zoek bent naar diepe ontspanning, Reiki kan helpen.

Reiki is een eeuwenoude Japanse techniek die zich richt op het herstellen en in balans brengen van de levensenergie die door ons lichaam stroomt. Deze zachtaardige, maar krachtige vorm van energiewerk bevordert ontspanning, heling en innerlijke harmonie.

In tegenstelling tot de meeste massages worden de spieren niet gekneed, maar wordt slechts gebruik gemaakt van handoplegging. Je kunt dan ook je kleren aanhouden.

Deze behandeling wordt door Wouter aangeboden.

Bij Usui Reiki wordt het lichaam als het ware ‘afgewandeld’, via aanraking stroomt levensenergie in het lichaam. Het is herontdekt door de Japanse arts Dr. Mikao Usui (1865-1926) en maakt gebruik van handoplegging.

Deze behandeling wordt door Stefie aangeboden.

Of je nu last hebt van stress, pijnlijke spieren, slaapproblemen of een andere aandoening, acupressuur kan helpen.

Deze eeuwenoude techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde, maakt gebruik van zachte druk op specifieke drukpunten op je meridianen (energiebanen) om spanning te verlichten, de energiestroom (qi) te herstellen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren.

Combinatie met cupping massage en guasha massage is mogelijk.

Deze massage wordt door Wouter aangeboden.

Guasha helpt je bij het bereiken van een gezonde, stralende huid en een gevoel van innerlijke rust. Het is niet alleen een esthetische behandeling, maar het helpt ook bij het verlichten van spierspanning, spierpijn, hoofdpijn, en stress.

Deze eeuwenoude Chinese techniek staat bekend om zijn vermogen om spanning te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale schrapers om zachtjes over de huid te bewegen, wat resulteert in een verjongende en revitaliserende ervaring.

Combinatie met acupressuur massage en cupping massage is mogelijk.

Deze massage wordt door Wouter aangeboden.

Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een diep werkende en eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam terug vrijmaakt. De orgaanmassage stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om weer gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.

Gelieve minstens 2 uur voor de behandeling niet meer te eten, dit om ongemak te voorkomen. Deze behandeling werkt diep in op het buikgebied.

Draag comfortabele kleding.

Deze massage wordt door Stefie aangeboden.

Tijdens deze massage zijn zowel de ontvanger als gever volledig aanwezig in het moment. Het is een combinatie van trage, bewuste bewegingen en een zachte drukpuntmassage. Een techniek die focust op aanwezigheid, zachtheid en connectie.

Dit zorgt ervoor dat het fysieke lichaam volledig tot ontspanning kan komen en vastgelopen energie weer vrij komt.

Deze massage wordt door Stefie aangeboden.

Een combinatie van lichaamswerk (massage, elementen uit thaise massage & zen thai shiatsu) en energetische technieken (reiki, pranic healing). Stimuleert herstel van lichaam, geest en ziel.

Door stress, onverwerkte gevoelens, negatieve gedachtepatronen en fysiek/emotioneel trauma ontstaan er blokkades in je lichaam en energetisch veld.

Door de relaxatie van het lichaam te combineren met energetische technieken krijg je meer plaats. Plaats om die blokkades te laten wegsmelten en de zachtheid die jouw kern is, terug te omarmen.

Gelieve comfortabele kleding te dragen.

Deze massage wordt door Stefie aangeboden.

 
 

Disbalans in het energetisch systeem wordt verholpen door de aanwezige energie te reinigen en daarna universele energie te laten stromen in het veld. Het is een techniek die gebruik maakt van protocollen die zijn afgestemd op een specifieke lichamelijke of mentale problematiek. Pranic Healing is ontstaan na meer dan 20 jaar onderzoek naar allerlei vormen van healing door Master Choa Kok Sui. Bij deze techniek wordt er rechtstreeks gewerkt in het energetisch veld, er komt geen aanraking aan te pas.

Deze behandeling wordt door Stefie aangeboden.

Cupping is een eeuwenoude therapie die zijn oorsprong vindt in traditionele Chinese geneeskunde en wordt gebruikt om spanning te verlichten, pijn te verminderen en het lichaam te ontgiften. Het kan ook helpen bij spierpijn, stress en zelfs bij het verbeteren van je algehele welzijn. De behandeling maakt gebruik van glazen of plastic kopjes om een vacuümafdichting op de huid te creëren, wat resulteert in een diepe ontspanning en verbeterde circulatie.

Combinatie met acupressuur massage en guasha massage is mogelijk.

Deze massage wordt door Wouter aangeboden.

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Deze massage wordt door Angelika en Riikka aangeboden.

 
 

Al ben je nog zo’n sportfanaat en stretch je nog zo netjes na een work-out, soms ontkom je helaas niet aan spierpijn. Of je nou een zware training of een rustige yogasessie achter de rug hebt, je ledematen, spieren en gewrichten hebben het na een work-out zwaar te verduren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.

Deze massage wordt door Riikka aangeboden.

Had je een intensieve dag op werk, eventueel met een slechte werkhouding? Ben je een sporter voor of na je training? Sportmassage is voor iedereen. Het helpt spieren los te maken, waardoor je minder kans hebt om blessures op te lopen. Sportmassage is een krachtige en intensieve techniek waarbij dieperliggende structuren worden aangepakt door middel van wrijven, kneden en frictie.

Deze massage wordt door Angelika aangeboden.

We doen heel veel met ons handen en voeten, daarom is het een aanrader om ze af en toe meer aandacht te geven. Massage zal ervoor zorgen dat je handen en voeten soepeler aanvoelen, je doorbloeding wordt extra gestimuleerd waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Deze massage brengt je weer tot innerlijke rust en verhoogt je weerstand en energie. Voor wie? Voor iedereen! Ook als je kampt met angst of onrust helpt het je even terug relaxen met aanhoudende effecten.

Deze massage wordt door Angelika aangeboden.

Hebt je weleens last van hoofdpijn, drukke ogen of merk je vaak dat je huid vermoeid is? Tijdens deze massage worden het decolleté, nek en schouder, het gelaat en hoofd gemasseerd. Ons hoofd is het centrum van het zenuwstelsel. Bij gelaatsmassage zal ik afwisselend stevig en zachte massagebewegingen uitvoeren zodat er betere zuurstof toevoer naar je hersenen plaatsvindt en goede doorbloeding wordt gestimuleerd in deze gebieden. Met als resultaat dat je afvalstoffen beter worden afgevoerd, voor verhoogde vitaliteit en voeding van de huid.

Deze massage wordt door Angelika aangeboden.

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Deze massage wordt door Angelika en Riikka aangeboden.

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Deze massaeg wordt door Angelika en Riikka aangeboden.

Deze behandeling had al aardig wat fans, maar wordt dankzij de vele voordelen alleen nog maar populairder. Cupping of een cupping massage versterkt namelijk de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en -knopen. De sporen die deze massage op je lichaam achterlaat zien er misschien een beetje dubieus uit, maar we beloven dat de voordelen van de massage het absoluut waard zijn.

Deze massage wordt door Riikka en Wouter aangeboden.

Massages & Behandelingen

Ook In Ons Aanbod:

Mind

En ik zei zachtjes tegen mijn lichaam: ‘Ik wil je vriend zijn.’ Het haalde lang adem en antwoordde: ‘Hier heb ik mijn hele leven op gewacht.’ 
-Nayyirah Waheed
Scroll to Top